Tiia Savolainen sisustussuunnittelija

Hei olen Tiia!

 

Mitä sisustukseen tulee, olen visualisti joka rakastaa arjen toimivuutta. Myös suunnittelijan työssäni kiinnitän paljon huomiota siihen että kokonaisuudesta tulee aina ehyt ja näyttävä, mutta ennenkaikkea toimiva. On ihanaa jos koti on kaunis, mutta vasta toimiva koti tuo asukkailleen todellista iloa. 

 

Kaikilla tavaroille ja toiminnoille on hyvä löytyä omat paikkansa. Pidän tärkeänä myös että sisustuksessa on rytmiä. Tällöin tilojen hahmottaminen on selkeämpää ja kokonaisuudesta tulee mielenkiintoinen ja harmooninen.

 

Viihtyisässä tilassa on hyvä valaistus ja akustiikka. Valon on oltava oikeanlaatuista, oikeanlaista ja oikeassa paikassa.  Valaistuksella luodaan tunnelmia jotka vaikuttavat viihtyvyyteen, toiminnallisuuteen ja turvallisuuteen.

 

Lopuksi tila viimeistellään tekstiileillä, verhoilla, matoilla ja tyynyillä. Ne tuovat tilaan pehmeyttä sekä toimivat hyvinä akustoijina. Tekstiileillä tilaan saadaan myös tuotua haluttua värimaailmaa ja ilmettä.

Kaikki nämä tekijät auttavat tekemään kodista viihtyisän, mutta ennen kaikkea ihanin koti on aina asukkaidensa näköinen ja persoonallinen! 

Ota yhteyttä kun haluat esimerkiksi:

* Suunnittelijan mukaan talonrakennus projektiin

* Apua yksittäisten huoneiden tai tilojen suunnittelussa

* Apua tekstiilien tai pintamateriaalien valitsemisessa

* Muutat uuteen isompaan kotiin ja haluat hyödyntää olemassa olevat kalusteet

* Parantaa kotisi/toimitilojesi toiminnallisuutta tai viihtyisyyttä

* Löytää kotiisi/toimitiloihisi estettisesti yhtenäisemmän ilmeen

* Välttyä virhehankinnoilta

* Parantaa kotisi jälleenmyyntiarvoa

* Säästää omaa aikaasi

Ystävällisesti,

Tiia