pohjakuva

TOIMINTATAPA

 

Ensikäynti 

 

Kaikki alkaa ensikäynnistä asiakkaan luona tutustuen muutoskohteeseen, asiakkaaseen sekä asiakkaan toiveisiin. Ensikäynnin aikana käydään läpi myös budjettia sekä aikataulu. Tarjouksen laatimista varten on tärkeää selvittää tarkasti mitä tilassa halutaan tehtävän.

 

Suunnittelutarjous

 

Tapaamisen jälkeen asiakas saa kirjallisen tarjouksen projektista. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen aloitan suunnittelutyön.

 

Projektin laajuudesta riippuen sovimme projektiin liittyviä tapaamisia joiden tarkoituksena on mm. tarkentaa suunnitelman sisältöä.

 

Väliesitys

 

Väliesitys on tapaamisessa tai sähköpostitse havainnekuvin esittämäni alustava suunnitelma, jossa käyn läpi suunnittelemani tilan kalustepohjaa, materiaaleja, värimaailmaa jne. Tämä vaihe antaa asiakkaalle tilaisuuden kertoa näkemyksiään suunnitelmastani sekä mahdollisuuden vaikuttaa lopputulokseen. Väliesitys on erityisen tärkeä vaihe, jotta lopputuloksesta tulee varmasti asiakkaalle mieluinen.

 

Suunnitelman luovutus

 

Kirjallinen sisustussuunnitelma luovutetaan asiakkaalle sovitussa ajassa pdf. -muodossa. Mahdolliset materiaalinäytteet toimitetaan asiakkaalle joko tapaamisessa tai postitse. Suunnitelmassa on eriteltynä kaikki asiakkaan kanssa sovitut ja projektin toteutukseen tarvittavat kuvat, materiaalinäytteet ja tuotetiedot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MITEN VALMISTAUTUA SUUNNITTELIJAN ENSIKÄYNTIIN?

1. Ota suunnittelijaa varten kopio asunnon pohjakuvasta. Pohjakaavan tulisi olla mittakaavassa, tai sitten siinä tulisi     näkyä suunniteltavan huoneen/huoneiden mitat. 

2. Listaa tarpeesi ja toiveesi uuden tilan suhteen. Mitä toivoisit uudelta tilalta, ja/tai mitä taas ehdottomasti et               sinne halua? Minkälainen tyyli ja värimaailma sinua miellyttävät? Erityisesti auttaa jos sinulla on esittää lehdistä       tai netistä mieleisiä sisustuskuvia.

3. Onko jotain vanhoja kalusteita mitä haluat sisällyttää uuteen suunnitelmaan? Mistä kalusteista taas voit luopua?

4. Budjetti? Edetäänkö edukkaammilla, keskitason vai kalliimmilla Premium-tuotteilla? 

 

Näiden tietojen jälkeen voin lähettää sinulle suunnittelutyöstä tarkan tarjouksen. Mikäli kaikki on ok, pääsen aloittamaan budjettiisi sopivan, sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi pohjautuvan suunnittelutyön. Unelmiesi ihana huone, firmasi virkistävä työtila tai tunnelmallinen asiakastila on pian vain toteutusta vaille valmis!